Startupok, irány a TechCrunch San Francisco! Július 10-ig lehet jelentkezni az InnoTrade program honlapján

Három magyar startup utazhat ki a világ egyik legnagyobb tech fesztiváljára, a San Franciscó-i TechCrunch-ra.

Startupok, a technológiai világ krémje és a legfontosabb befektetési szakemberek lepik el San Franciscót 2016. szeptember 12-14. között a TechCrunch Disrupt elnevezésű rendezvény apropóján.

disruptsf2016_ez.png

A Szilícium-völgy legújabb trónkövetelői közé most három hazai startup is bekerülhet a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programjának köszönhetően.

A TechCrunch rendezvénye az amerikai piacra lépés egyik előszobája, amely kiváló alkalmat teremt a kapcsolatépítésre befektetőkkel, iparági szereplőkkel, illetve piaci információk összegyűjtésére és a konkurencia feltérképezésére is. És ez még nem minden. A részvételt nyert startupok szeptember 15-18. között a Kereskedőház közreműködésével neves inkubátorházakat és unikornisokat (legalább 1 milliárd dollár értékű cégeket) látogathatnak meg, illetve networking eseményen és befektetői találkozón vehetnek részt.

Július 10-ig várják a globális piacot célzó, legalább prototípussal és világos célrendszerrel rendelkező hazai startupok jelentkezését a rendezvényre a www.innotradeprogram.hu weboldalon keresztül. A jelentkező startupok közül a program szakmai zsűrije előre meghatározott szempontrendszer alapján ítéli oda a részvételi lehetőséget.