Magyar startupok is ringbe szállhatnak a félmillió dolláros fődíjért a New York-i TechWeek-en

Az InnoTrade program keretében vehet részt a rendezvényen 3 magyar csapat

Újabb jelentős nemzetközi eseményre utazhatnak ki magyar startupok a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programjának köszönhetően. A 2016. október 10-16. között megrendezendő New York-i TechWeek szervezői a világ minden tájáról több mint 50.000 látogatót és közel 1000 kiállító startupot várnak.

A 2016-os TechWeek technológiai konferenciasorozat ötödik, New York-i állomásán a Kereskedőház InnoTrade programjának jóvoltából három magyar startup vehet részt, hogy a közel 1000 nemzetközi startup, világhírű technológiai szakemberek, befektetők és előadók körében gyarapítsák tudásukat, és bővítsék szakmai kapcsolatrendszerüket.

 techweek.jpg

A résztvevő startupok mindemellett részt vehetnek a TechWeek startup versenyén is, melynek fődíja félmillió dollár.

A kiállításon való megjelenést követően a konferencia további részében szakmai előadásokon, networking eseményeken, illetve a TechWeek 100 díjátadón vehetnek részt az InnoTrade program csapatai.

A Kereskedőház a rendezvényhez kapcsolódó kiállítóhelyet és belépőt, illetve a repülőjegyet biztosítja csapatonként egy résztvevőnek.

A szakmai zsűri által kiválasztott csapatok emellett látogatást tesznek egy neves innovációs központban, illetve célzott B2B találkozókon vehetnek részt.

Ha rendelkezel már működő prototípussal, a globális piacra vinnéd projekted, jól beszélsz angolul, és bővítenéd nemzetközi kapcsolatrendszered, ne hagyd ki a kínálkozó alkalmat! Jelentkezz a www.innotradeprogram.hu weboldalon keresztül augusztus 19-ig, hogy a tiéd legyen a következő magyar startup sikersztori!