Startupod van és részt vennél a South Summit-on? Az InnoTrade segít kijutni!

Dél-európai befektetők előtt mutatkozhatnak be a magyar csapatok

A 2012-ben útjára indult madridi South Summit az egyik legdinamikusabban fejlődő európai startup rendezvény, amelynek különlegességét nem csupán a bikaviadaloknak színteret biztosító helyszín adja, hanem az, hogy ez az egyetlen olyan startup esemény, amely célzottan a dél-európai és latin-amerikai régiókra fókuszál.

A 2016. október 5-7. között megrendezésre kerülő, a közel 7000 látogatót, köztük 3500 innovatív vállalkozást és 450 befektetőt vonzó South Summit-on a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programja jóvoltából három magyar startup is bemutathatja projektjét neves szakemberek és befektetők előtt, illetve szakmai előadásokon, képzéseken, és „pitch” tréningeken vehetnek részt.

south_sum.png

A startupok nemzetközi piac- és kapcsolatépítését elősegítő program keretében a Kereskedőház a rendezvényhez kapcsolódó kiállítóhelyet és belépőt biztosítja, csapatonként két főnek.

A South Summit a nagyszámú szakmai érdeklődőnek és több iparágat (média, vendéglátás, energiaipar, divatipar, egészségipar, pénzügyi technológia stb.) érintő tematikájának köszönhetően kiváló alkalmat nyújt a konkurencia feltérképezésére, a piaci igények megismerésére, illetve üzleti partnerekkel és nagyvállalatok képviselőivel való személyes egyeztetésekre, kapcsolatépítésre is.

Ha van már prototípusod, és a globális piacra lépnél projekteddel, ne habozz! Jelentkezz a www.innotradeprogram.hu weboldalon keresztül augusztus 19-ig!