Még nem késő jelentkezni: Bécs és Párizs is várja a magyar startupokat júniusban!

Idén júniusban az öreg kontinens két kiemelkedő startup rendezvényén is bemutatkozhatnak az innovatív magyar projektgazdák a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programja keretében.

Pioneers

A magyar startupok a nyári pörgést 2017. június 1-2. között a bécsi Pioneers-en kezdik meg, mely célzottan a közép- és kelet-európai régió ígéretes tech vállalkozásaira fókuszál. A rendezvényre nem csupán Európából, hanem a Szilícium-völgyből is számos befektető és iparági szereplő érkezik, így kiváló lehetőséget nyújt a kapcsolatépítésre, konkrét üzleti tárgyalások lebonyolítására.

pioneers2015.jpg

A Kereskedőház négy magyar startupnak biztosít az eseményhez kapcsolódóan kiállítóhelyet és belépőt, csapatonként maximum két főnek. A kiutazó startupok a kiállítás mellett részvételt nyernek a Pionners500 elnevezésű szakmai programra, ahol az 50 legígéretesebbnek ítélt vállalkozás a nagyközönség előtt mutathatja be projektjét.

Future en Seine

Bécs után rögtön Párizst hódíthatják meg a hazai innovatív vállalkozások. A Future en Seine szakkiállítás Európa egyik vezető kreatíviparra, okos megoldásokra, egészségiparra és oktatásra fókuszáló rendezvénye 2017. június 8-10. között, melyen a Kereskedőház jóvoltából három magyar startup vehet részt.

Az eseményre az idei évben közel 13.000 szakmai érdeklődőt, befektetőt és iparági szereplőt várnak a szervezők, mely elsősorban kapcsolatépítésre, a versenytársak feltérképezésére és az európai és globális piaci trendek megismerésére nyújt kiváló lehetőséget. Az InnoTrade program keretében részvételt nyert startupok számára a Kereskedőház három napos szakmai kiállítási lehetőséget és kiutazást biztosít.

A rendezvényekre március 26-ig jelentkezhetnek a globális piacot célzó, már működő prototípussal rendelkező hazai startupok a www.innotradeprogram.hu weboldalon keresztül. A Pioneers-re történő jelentkezés további feltétele, hogy vállalkozásod maximum három éve működjön, és ez idő alatt az elnyert befektetések értéke ne haladja meg a 3 millió eurót. A szakmai zsűri egy előre meghatározott szempontrendszer alapján 3 perces, angol nyelvű pitchek meghallgatása után választja ki azokat a startupokat, melyek részt vehetnek az eseményen. A pitchekre március 29-én kerül sor.