Smart City-ben utazol? Irány Barcelona!

Szeptember 22-ig lehet jelentkezni Európa egyik legjelentősebb smart city rendezvényére

Közel 600 kiállító, 450 előadó és befektető, valamint több tízezer látogató lepi el Barcelonát 2016. november 15-17. között a Smart City Expo World Congress-en.

A smart city, smart home és a megújuló energiaforrás technológiák legnagyobb európai seregszemléjén egy magyar startup is részt vehet.

smart_1.jpg

Az okos megoldásokra fókuszáló barcelonai Smart City Expo Európában egyedülállónak számít, ugyanis színvonalas szakmai előadások és interaktív beszélgetések keretében itt kerülnek bemutatásra az ágazatot érintő legújabb trendek, innovatív eredmények, illetve lehetséges fejlesztési irányok is.

Az eseményen mintegy 600 kiállító, 450 neves előadó és több tízezer látogató vesz részt.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programja keretében az InnoTrade szakmai zsűrije által kiválasztott magyar startupnak lesz lehetősége képviselni Magyarországot, így potenciális vásárlók, vállalatok képviselői és befektetők előtt mutathatja be projektjét.

Az eseményen a résztvevő magyar vállalkozásnak különböző networking eseményeken lehetősége nyílik majd kapcsolatépítésre, konzultációra, illetve a konkurencia és a piaci igények megismerésére,  és hogy az így szerzett tapasztalatokat beépítse a termék- és üzletfejlesztési stratégiájába.

Ha úgy érzed, projekted megérett a nemzetközi piacra lépésre és van már működő prototípusod, nincs más dolgod, mint jelentkezni szeptember 22-ig awww.innotradeprogram.hu weboldalon, a „Jelentkezési  lap” fülre kattintva.

A szakmai zsűri egy előre meghatározott szempontrendszer alapján hozza meg a végső döntést, ki kap részvételi lehetőséget Európa egyik legmeghatározóbb smart city eseményére.